Начало Услуги Галерии Лов Цени Контакти
Начало

Еко хотел ЗДРАВЕЦ

Уютно сгушен сред вековни иглолистни гори и осеяни с цветя и билки поляни, Еко хотел ЗДРАВЕЦ е Вашето място за една по-различна почивка в сърцето на България.

ВРЪЗКИ

Агенция ЕКОТРАВЕЛ

„Еко Травел“ предлага на своите клиенти: почивки на море и планина в страната и чужбина, семинари и обучения, СПА програми и балнеолечение, пакетни програми за различни празници, застраховки, автобусни билети, самолетни билети.

Ловците се настаняват в хотел ***Еко Хотел Здравец с прекрасна кухня с екологично чисти продукти.


Еко-хотелът разполага с интернет зала, СПА Център /басейн, джакузи, парна баня, сауна, масаж/, ски-писта, ски-влек и ски-гардероб.


Предстои завършването на ловен дом с над 40 легла.

Напред

НАСТАНЯВАНЕ

Само на 20 километра от град Пловдив, в полите на величествената Родопа планина, се намира тризвездният Еко хотел ЗДРАВЕЦ. Уютно сгушен сред вековни иглолистни гори и осеяни с цветя и билки поляни, Еко хотел ЗДРАВЕЦ е Вашето място за една по-различна почивка в сърцето на България. Хотелът е една от малкото дестинации в страната, които обединяват в себе си уникалната възможност за съчетание на различни форми на туризъм по всяко време на годината. Комфортната леглова база с всички съвременни удобства и напълно оборудвани конферентни зали правят Еко хотел ЗДРАВЕЦ изключително подходящ за конгресен туризъм, тийм-билдинг всякакъв вид фирмени мероприятия. На разположение на тези от Вас, които желаят да забравят за няколко дни шума и ритъма на големия град, е възстановителен център със закрит плувен басейн, сауна, парна баня, солариум, фитнес, както и множество релаксиращи процедури и програми. За по-активните Еко хотел ЗДРАВЕЦ предлага прекрасни условия за различни видове дейности на открито - собствена ски зона с модерно оборудван гардероб и училище, ловни излети в ловно стопанство към хотела или конна езда в планината.